fredag 10 mars 2017

Fredag igen....

Idag har det nästan varit lite vårkänsla i luften och tillräckligt varmt för att låta altandörren så lite öppen. Det gillades av gänget. Kunna springa ut och in som man vill!!
Mio tycker det är så kul att också hon får vara med och busa nu. Däremot säger hon blankt nej till att ge dem mellan mål ;)
Men det är inte ofta de försöker på Fidelie heller längre.
I förrgår började jag servera maten på nytt sätt. Från att serverat dem uppblötta till att få kulorna torra med lite vatten på. Att det blev så var helt enkelt för att jag glömt lägga i blöt. Men valparna tyckte det var toppen. Lite tuggmotstånd är inte fel till deras vassa tänder så jag har fortsatt med det.
Om ni undrar varför stolarna står där så är det enbart till stöd för nätet,vill inte ha valpar som försöker dyka i poolen. 

En apporterande ras är det och idag upptäckte de foppatofflor!

Men Salt han menade på vad är en toffla mot en höna?

Smulan är med och busar ibland men hon tycker de är rätt jobbiga mellanvarven och fräser ifrån på ett bra sätt. Skulle aldrig göra dem illa men gläfser morra så de slänger sig på rygg. Nyttigt för valparna att även lära sig respekt. Att ha med sig ett hundspråk från början är mycket bra i deras fortsatta liv. 

 Däremot tycker hon det är jättekul att tetas med dem när grinden är nere.
Valparna försökte för allt vad de var värda att ta sig under grinden men se det gick inte.
Frisk luft och bus tar på krafterna. Rätt som det är somnar hela högen denna gång allihop under bordet.

Nu i helgen blir de hela 7 veckor. Det är en så härlig kull.Glada busiga men samtidigt så glada för närhet. Hela gänget har verkligen kul ihop och är små personligheter allihop.

Kan säga att jag är lycklig när jag har 6 valpar och ett gäng stora hundar runt mina fötter och ben.
Alla trivs och har kul med varandra  De stora är förebilder till de små och fostrar med en öm hand men bestämt om det behövs. Ännu en gång så tror jag stenhårt på vår policy trygg tik trygga valpar och en socialisering av valparna i samarbete med tiken när hon är redo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar